Hvert år siden bankens 150-årsjubileum i 2009, med unntak av koronaåret 2020, har banken arrangert gratiskonsert med en god blanding av nasjonalt kjente artister som hovedattraksjon, godt supplert med lokale band, grupper og artister som oppvarmere på scenen midt i Birkeland sentrum. Konserten er en årlig gave til bygda, som er åpen for alle som ønsker en god konsertopplevelse. Konserten er gratis og det trengs ingen billett for å komme inn.

Vi har som mål å skape en uforglemmelig sensommerkveld med liv og trøkk fra scenen.

Vi er veldig stolte over å kunne presentere følgende artister:

  • Knut Marius Djupvik m/band
  • Elise Sløgedal
  • The Band
  • Emilie Montero Gonzales

Knut Marius Djupvik er årets hovedartist på Birkenes Sparebanks Sommerkonsert. Romsdalingen har en helt rå og kraftfull stemme som behersker alle sjangre, noe han har bevist ved å gå til topps i både The Voice - Norges beste stemme i 2013 og Stjernekamp i 2020. Knut Marius tar med seg fullt band og skal lage skikkelig liv på jordet. 

Les mer om Knut Marius i presseskrivet. 

Før Knut Marius og bandet går på scenen, sørger lokale band og artister for at vi kommer i rette stemningen. Først ut på scenen er Emilie Montero Gonzales. Hun markerte seg både på årets UKM og 17.mai-fest med en helt fantastisk stemme, tross sin unge alder.

For de som var på årets 17.mai-fest blir det også et gjensyn med det lokale bandet "The Band". Bandet består av Birkelandsguttene Noah Kristoffer Raen, Markus Raen, Arne Ytrehus og Julian Stordal.

Rett før hovedartisten går på scenen, setter Birkelandsjenta Elise Sløgedal den siste prikken over i'en på stemningen. Elise studerer for tiden ved Norges musikkhøgskole i Oslo. Hun skriver låter om livets opp-og nedturer, sammen med pianist Øystein Folkedal. Sløgedal og Folkedal spiller mye sammen i ulike konstellasjoner, men dette prosjektet er spesielt spennende, da det for det meste er egenskrevet musikk.

Elise Sløgedal har, sammen med band vært i studio og spilt inn en EP, som kommer ut i 2023. Dette blir hennes debut som artist med eget repertoar. Musikken befinner seg i et pop-landskap med mye preg av soul, r’n’b og gospel. 

Dette blir en deilig kveld!

Birkenes Sparebanks Talentpris
Hvert år deler Birkenes Sparebank ut talentprisen på Sommerkonserten. Birkenes Sparebanks Talentpris kan tildeles unge utøvere, enkeltperson eller gruppe mellom 16 og 25 år, for deres prestasjoner eller talent innen kultur/idrett. Kandidaten må ha en sterk tilknytning til Birkenes Kommune og være god ambassadør for bygda og den aktiviteten kandidaten utøver. 

Følg oss gjerne på vårt facebookarrangement for mer info: Birkenes Sparebanks Sommerkonsert på Facebook

Velkommen til sommerkonsert!