Hopp til innholdet

Rask og sikker betaling

Med Google Pay™ kan du raskt og enkelt betale i butikk, på nett og gjøre kjøp i apper. Legg inn kortet ditt og bruk din Android-telefon som lommebok.

Slik betaler du med Google Pay™

  • Hold telefonen over en betalingsterminal som godtar kontaktløs betaling.
  • Kjøp under kr 500 blir godkjent med det samme. For høyere beløp må du bekrefte kjøpet med fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning.
  • Kortnummer ditt er trygt siden det aldri blir lagret på mobilen, hos Google Pay eller hos butikker. 

Visste du at

Får å kunne bruke Google Pay™ må du være over 16 år og ha en Android telefon eller annen enhet med operativsystem 5.0 eller nyere.
google pay med visa kredittkort

Slik kommer du i gang med Google Pay™
  • Last ned Google Wallet-appen i Google Play
  • Åpne appen og velg + Betalingsmåte
  • Legg inn ett eller flere kort

Spørsmål og svar om Google Pay

Google Pay er en digital lommebok hvor du legger inn kortet ditt og det dannes et token. Dette tokenet er en digital versjon av det fysiske kortet ditt. Dermed kan du bruke en Android-enhet til å betale med i butikk, på nett eller gjøre kjøp i apper.
Du kan betale med Google Pay i alle betalingsterminaler som godtar kontaktløs betaling både i Norge og i utlandet. Du kan også betale med Google Pay i nettbutikker og i apper som tilbyr Google Pay som et betalingsalternativ.
Med Google Pay beskyttes kortopplysningene dine med flere nivåer av sikkerhet som bidrar til å holde betalingsinformasjonen din trygg. Google Pay bruker et token som er en digital versjon av det fysiske kortet ditt. Dersom enheten din blir stjålet eller hacket, så får ikke svindlerne tak i kortopplysningene dine. Les mer om sikkerhet hos Google
Du bestemmer selv hvor mange kort du vil legge til i Google Pay, det er ingen begrensninger. 
Betaling med Google Pay prissettes på samme måte som varekjøp utført med Visa. Tjenesten medfører ingen ekstra omkostninger utover det som er oppgitt i bankens gjeldende prisliste.