Hopp til innholdet
En mann iført forkle og caps bearbeider kjøtt i et verksted, omringet av diverse verktøy og utstyr, som illustrerer lokalt håndverk .

Bedriftskort - praktisk og trygg betaling for din bedrift
  • Få detaljert oversikt over alle transaksjoner
  • Reduser risikoen ved å bruke bedriftskort
  • Skill enkelt mellom private og bedriftskjøp

Fordeler med Visa bedriftskort

Bankkort fra oss er en pålitelig løsning for bedrifter som trenger en enkel og sikker måte å håndtere daglige utgifter på. Kortet gir deg en effektiv oversikt over økonomien, uansett bedriftens størrelse.

Med vårt bankkort får du detaljert oversikt over alle transaksjoner, noe som gjør det enkelt å holde styr på bedriftens utgifter. Ved å bruke bedriftskortet reduseres risikoen for kontantbruk, og det blir enklere å skille mellom private og bedriftskjøp.

Kortet kan brukes både i Norge og utlandet, og i butikker og på nett som aksepterer Visa. Kontaktløs betaling gjør handleopplevelsen rask og praktisk.

Visa bedriftskort gir trygghet med sikker betalingsteknologi som beskytter mot misbruk og svindel. Du får umiddelbar varsling ved mistenkelige transaksjoner.

Slik søker du om Visa bedriftskort

Kontakt oss – våre rådgivere hjelper deg med bestilling og gir deg råd om hvordan kortet best kan tilpasses din bedrifts behov.

 

Sperre kort?

Gjør det selv i mobil- og nettbanken, og bestill nytt kort samtidig.

Du kan også ringe for å sperre kortet på telefon +47 915 02 436. Vi hjelper deg gjerne.

Dame som betaler med kort i en dagligvarebutikk

Trenger du å ta ut eller sette inn kontanter? Gjør det i butikken!

Med kontakttjenester i butikk har du lett tilgang til både innskudd og uttak.

Spørsmål og svar om kort for bedrifter

Visa bedriftskort gir deg full kontroll over bedriftens utgifter med en detaljert oversikt over alle transaksjoner. Det reduserer risikoen for kontantbruk og gjør det enkelt å skille mellom private og bedriftsrelaterte kjøp.
Ja, Visa bedriftskort kan brukes både i Norge og utlandet, i butikker og på nett som aksepterer Visa. Kortet støtter også kontaktløs betaling for en rask og praktisk handleopplevelse.
Visa bedriftskort er laget for daglige utgifter og gir enkel oversikt over transaksjoner, mens Eika Bedrift kredittkort gir større fleksibilitet med kredittmuligheter, forbedret låneevne for ansatte, juridisk trygghet, og mulighet for å skreddersy kortpakken etter bedriftens behov.
Å være signaturberettiget betyr at du har myndighet til å signere avtaler og foreta transaksjoner på vegne av bedriften. Dette kan omfatte godkjenning av utgifter og håndtering av kortrelaterte saker.
Du kan søke om Eika Bedrift kredittkort her. Følg instruksjonene for å fullføre søknaden. Bruk din egen BankID for å legitimere deg ved innlogging. 
Byggearbeider med hjelm og arbeidsklær sjekker mobilen.

Hvem passer Eika Bedrift kredittkort for?
  • Bedrifter som ofte betaler for varer og tjenester på nett
  • Ansatte som ofte handler på vegne av bedriften
  • Bedrifter med ansatte som ofte er på reisefot

Priseksempel Eika Bedrift kredittkort: Effektiv rente: 40,06 % v/15 000 kr o/12 mnd. Kostnad 2 826,39 kr. Totalt 17 826,39 kr.