Hopp til innholdet
Familie på fire koser seg i bagasjerommet på bilen, parkert ved en innsjø med en piknikkurv ved siden av.
Den beste tiden er den man deler med andre.
Kredittkort

Fem gode grunner til å velge kredittkort fra oss

Med kredittkort fra oss slipper du å forholde deg til nye PIN-koder, ulike nettbanker, innlogginger og apper. Å ha både bank- og kredittkortet hos oss gir deg flere fordeler, mer fleksibilitet og ekstra trygghet i hverdagen.

De fleste nordmenn har minst ett, og ofte flere, kredittkort i lommeboken. Dette er ikke overraskende med tanke på at vi er på verdenstoppen både når det gjelder reiser og netthandel. Det er imidlertid viktig å forstå at flere kredittkort ikke nødvendigvis gir flere fordeler. Her er de viktigste fordelne med våre kredittkort:
 • Reiseforsikring

  Betaler du minst 50 % av reisen med ditt Eika Kredittkort får du en gunstig reise- og avbestillingsforsikring med på kjøpet. Denne dekker blant annet uhell, sykdom og tyveri.
 • Tryggere netthandel

  Skulle skoene du bestilte vise seg å være fake, eller klærne aldri finne veien til postkassen din, da er det godt å vite at gode reklamasjonsrettigheter er inkludert når du handler med kredittkortet. Du kan enkelt ta kontakt med vår reklamasjonsavdeling som kan hjelpe deg videre med å få beløpet refundert.
 • ID-tyveriforsikring

  Identiteten din er det viktigste du har. Derfor er det godt å vite at ID-tyveriforsikring er inkludert i Eika Kredittkort og du er beskyttet så lenge kortet er i bruk.

Fem andre grunner til å ha Eika Kredittkort:

 1. Bedre kontroll over forbruket. Hold styr på gjelden din. Bruker du ulike kredittkort blir det vanskeligere å ha kontroll over hvor mye penger du til enhver tid skylder, og når de ulike regningene forfaller. Husk også at hele kredittrammen står oppført som gjeld i Gjeldsregisteret, ikke bare det du har brukt på kredittkortet. Dette kan påvirke lånemulighetene dine. Snakk med oss i banken om du trenger hjelp til en opprydning.

 2. Enklere bankhverdag. Med kredittkort hos oss har du alt på én plass. Samme PIN-kode, samme nett- og mobilbank. Kredittkortet ditt blir en del av den samlede oversikten over inntekter, utgifter, boliglån og gjeld. Har du penger til overs er det dessuten superenkelt å betale inn ekstra.

 3. De beste rådene. Ved å samle alle økonomiske tjenester og produkter hos oss kan du hele tiden forholde deg til én rådgiver som kjenner deg og den økonomiske situasjonen din godt. Da er det også enklere å tilpasse tilbudet om du plutselig trenger et nytt lån eller opplever vanskeligheter som sykdom eller arbeidsledighet.

 4. Gode vilkår. Hos oss får du inntil 45 dagers rentefri kreditt, samme PIN-kode som på bankkortet ditt og kontaktløs betaling. Reise- og avbestillingsforsikring og identitetstyveriforsikring er alltid inkludert. Du kan også utvide med tilleggstjenester som betalingsforsikring og egenandelsforsikring for leiebil.

 5. … og ekstra fordeler. Ønsker du å få gode rabatter og kampanjer - meld deg på fordelsprogrammet vårt. Det er helt gratis å være med og du kan når som helst melde deg av. Du får rabattene fra den dagen du melder deg på, så ikke nøl for lenge. Vi har allerede over 15 000 påmeldte og plass til mange flere! Finn ut mer om fordelsprogrammet her, påmeldingen finner du i mobil- og nettbanken.

Visste du att?

Tall fra Gjeldsregisteret viser at Nordmenn har i snitt 1,8 kredittkort hver i lommeboken.
Kvinne på ferie tar en selfie foran Tower Bridge i London, smilende i solskinnet med solbriller og fargerik topp.

Ennå ikke fått kredittkort fra oss?

Sjekk Eika Kredittkort – et kort med gode forsikringer, spennende fordeler og digitale korttjenester som forenkler hverdagen.