Hopp til innholdet
Tre personer i forretningsantrekk står på en togstasjon og prater sammen. Den ene personen holder en kaffekopp, og alle ser glade ut.
Jobbreisen kan bli hyggeligere med en lounge besøk.
Kredittkort

Gjør ventetiden på flyplassen mer behagelig

Har du god tid på flyplassen og lyst til å kose deg litt ekstra med forfriskninger, dagens aviser eller jobbe i roligere omgivelser?

Sammen med ditt Eika Ansatt kredittkort får du et Priority Pass-kort som gir deg adgang til over 1 500 flyplasslounger i 150 land verden over. Ideelt for deg som ofte er på reisefot.

Et vanlig Priority Pass-medlemskap koster € 89, denne følger med gratis med ditt Eika Ansatt kredittkort. Når du kommer til loungen viser du ditt Priority Pass-kort og registrerer deg. Da betaler kun € 24 per besøkende, altså deg og eventuelle medreisende. Ditt Eika Ansatt kredittkort blir belastet automatisk i etterkant av besøket.

I loungene kan du hygge deg med god mat og drikke og finne en komfortabel arbeidsplass hvis du har behov for å jobbe litt.  

Les mer om Priority Pass og få full oversikt over fordeler og vilkår ved å ta en titt på deres nettside. Du kan også laste ned Priority Pass-appen fra AppStore eller Google Play. Da har du alltid mulighet til å finne nærmeste lounge mens du er i farta.

Husk å ta med deg ditt Priority Pass-kort neste gang du er på reise og få et roligere og mer avslappende opphold på flyplassen!
Man leser avisen mens han nyter en kopp kaffe på en café og har laptopen åpen.

Trenger du kredittkort for jobbutlegg?

Da bør du vurdere Eika Ansatt. Kortet er ideelt for deg som reiser mye og har flere jobbrelaterte utgifter fra en eller flere arbeidsgivere. Med Eika Ansatt kan du enkelt holde jobb- og privatøkonomien adskilt, noe som gir deg bedre oversikt og kontroll.