Hopp til innholdet
Et par i vinterklær ler sammen mens de ser på en mobiltelefon, stående mellom tradisjonelle røde bygg med en majestetisk, snødekt fjelltopp i bakgrunnen.

Du og jeg og vi to

Når dere er to er det viktig at dere tar vare på hverandre økonomisk. 

Med en felles bolig kommer det større utgifter og ansvar for å betale ned gjelden dere deler. Vi anbefaler disse forsikringene slik at dere også kan fortsette å ta godt vare på hverandre hvis det skjer noe uventet med helsen.

Du bør ha disse forsikringene

En Uføreforsikring gjør at du ikke mister like mye av lønnen din hvis du blir ufør og mister muligheten til å jobbe. Du beholder selvstendigheten din og står tryggere økonomisk.

Når du mister lønnen din blir det vanskelig å betale faste utgifter, som leie og strøm. Og det blir utfordrende å beholde levestandarden din.

Med en uføreforsikring får du mer enn du kan forvente fra NAV. Jo tidligere du kjøper en uføreforsikring, jo større er sjansen for at du er forsikret for alle mulige uføreårsaker. Har du allerede plager når du søker forsikringen, så kommer den ikke til å dekke dem.

Vår uføreforsikring dekker også hvis du blir ufør på grunn av psykiske sykdommer.

Lurer du på hvor mye du får hvis du blir ufør? Sjekk ut uførekalkulatoren vår.

Hvis du dør etterlater det et stort hull hos de som blir igjen, også i lommeboka. Når to blir til én kan det bli vanskelig å betale på lånet og det er ikke alle som klarer å holde på hjemmet.

Med en Livsforsikring får den du etterlater en sum som gjør det mulig å beholde hjemmet deres. Men pengene kan brukes på hva som helst. For eksempel å nedbetale gjeld, utgifter til begravelsen, regninger du pleide å betale for, eller for å ha en buffer.

Hvis du får en alvorlig sykdom endrer livet seg totalt. Du får plutselig helt nye behov, mindre energi og det kan bli vanskelig å jobbe så mye som du vil.

Med en Kritisk sykdomsforsikring får du et beløp kort tid etter du får diagnosen. Du kan bruke pengene på det du trenger, slik som behandling i utlandet, mer tid med de du bryr deg om eller en ekstra ferietur. Den lar deg fokusere på det aller viktigste – nemlig deg og helsen din.
Rådgiver med headset

Lyst til å prate med noen om forsikringene?

Nå som du vet litt mer om hvilke forsikringer du burde ha frister det kanskje med en prat med noen som virkelig kan forsikringer? Vi snakker gjerne med deg om behovene dine og syr sammen en pakke for deg.

Håkon Bekkelien

Håkon Bekkelien

Kunderådgiver privatmarked

Hjørdis Finnøy

Hjørdis Finnøy

Rådgiver kundesenter / Fagansvarlig Kort

Odd Ragnar Helleland

Odd Ragnar Helleland

Kunderådgiver privatmarked