Hopp til innholdet
En ung kvinne smiler bredt mens hun mottar bilnøkler fra en selger i en bilforretning.

Billån
  • Søk nå, få rask tilbakemelding
  • Opptil 10 års nedbetaling, inntil 100 % finansiering
  • Få uforpliktende lånebevis, gyldig i 3 måneder

Billån som passer deg og ditt behov

Velkommen til en enklere bilfinansiering! Enten du drømmer om en ny eller brukt bil, tilbyr vi fleksible billån som passer dine behov. Velg mellom vårt populære grønne lån, et ordinært billån eller vårt kaskofrie alternativ. Vi er her for å hjelpe deg med å finne den beste løsningen – snakk med oss i dag, eller søk om lån digitalt på nett!

Du kan benytte deg av våre billån når du skal kjøpe både nye og brukte biler. Som sikkerhet tar vi pant i bilen som du låner til. Du kan velge en nedbetalingstid på opptil ti år, avhengig av bilens alder ved kjøpstidspunktet. Enten du kjøper bilen gjennom en forhandler eller privatperson, er prosessen smidig og tilrettelagt for dine behov.

For å sikre en problemfri overtagelse, er det viktig å signere lånedokumentene før du tar over bilen.

Priseksempel billån:

fra nominell rente 6,40 %, effektiv rente 8,60 %, 150 000 kr over 5 år inkludert gebyrer, totalt 183 700 kr. Sjekk fullstendig prisliste og avtalevilkårene for mer informasjon.

Sjekk pris og søk billån

Spørsmål og svar om billån

Et billån er et type salgspantlån hvor vi tar sikkerhet i bilen som du velger å finansiere. Du kan lese mer om produktet og lånets egenskaper her.

Et lånebevis bekrefter hvor mye du kan låne før du har valgt bil, og gir deg friheten til å handle raskt når du finner drømmebilen. Det er uforpliktende og gyldig i tre måneder, forutsatt at vi godkjenner bilen du velger.

Lånebeviset viser lånesum, nedbetalingstid, nødvendig egenkapital, og den månedlige kostnaden for lånet. Dette gir både deg og selgeren en trygghet om at finansieringen er sikret.

Vårt Grønne billån tilbys til deg som velger å kjøpe en utslippsfri bil. Det kommer med en gunstigere rente og reduserte etableringskostnader, som støtter ditt miljøvennlige bilvalg.
Vi gir umiddelbar tilbakemelding på om lånesøknaden for billån eller lånebevis blir innvilget eller avslått. Ved behov for manuell behandling, vil du få svar innen én arbeidsdag.
Hvis du ønsker å gjøre endringer i din allerede innsendte lånesøknad, kan du ringe oss direkte for rask assistanse. Alternativt kan du legge inn en ny søknad og informere oss om å annullere den forrige.

Trenger du lån til MC, campingvogn, ATV eller båt?